GYIK

Milyen anyagból készülnek az ékszerek?


A termékek alapanyaga a polimer clay: Ultra könnyű, egész napos viselésre tökéletesen alkalmas. Vízálló, nagyon könnyen tisztítható és flexibilis A szerelékek orvosi fém felhasználásával készülnek, nem okoznak allergiás reakciót.
Mit jelent az, hogy kézzel készült?


Minden egyes darab a saját kezem munkája. A színek kikeverése és a formák létrehozása is egyedi folyamat. Nincs kettő ugyanolyan darab, ezért is olyan különleges a kézzel készült ékszer.
Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?


A rendelés feldolgozása 2-3 munkanapot igényel. Ezt követően a szállítási idő 3-5 munkanap, amely függ a csomagküldő szolgálattól és a szállítási címtől.
Mi a teendő ha nem illik hozzám a fülbevaló?


Lehetőséged van a csomag visszaküldésére az átvételtől számított 14 napon belül. Pénzvisszafizetési garancia csak azokra a termékekre él, amelyek eredeti állapotban kerülnek vissza hozzám. A visszaküldési költség a vevőt terheli.
Mit kell tenni, ha hibás terméket kapok?


Hibás termék esetén új fülbevaló kerül kiküldésre. Kizárólag fényképes bizonyítással lehet új terméket igényelni. Nem vállalok felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó károk esetén.
Lehetséges az egyedi ajánlatkérés?


Igen, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
Szellemi tulajdon és felhasználás


A webhelyen feltüntetett összes tartalom védjegy alatt áll, minden jog fenntartva. Az ezen a webhelyen található tartalom nem másolható, duplikálható, módosítható és más webhelyre, alkalmazásra vagy médiumra nem vihető át. A képek és / vagy a webhely tartalmának bármilyen illetéktelen használata megsértheti a szerzői jogi törvényeket, a védjegytörvényeket, a magánélet és a nyilvánosság törvényeit, valamint a kommunikációs szabályokat és törvényeket.
Miként tudok rendelni?


Rendelés a webshop-ban lehetséges.
Milyen fizetési lehetőségek vannak?


Az alábbi lehetőségek közül választhatsz, rendelésed kifizetésekor: - PayPal - Banki átutalás
Mik a kiszállítási lehetőségek?


Ha a megrendelés összege meghaladja a 12000Ft-ot, a szállítás ingyenes. Nemzetközi kiszállítás lehetséges, egyedi árazással. További lehetőségekért vedd fel velem a kapcsolatot.

Amennyiben nem találod kérdésedre a választ, keress bizalommal a logologohandmade@gmail.com email címen.